Dit is zijn onze favoriete cosy merken

16.01.2023

Lorena Canals, Bloomingville, Liewood, Nobodinoz… klaar om te cocoonen à volonté? Bij DE KLEINE ZEBRA hebben we 150+ premium merken, van modemerken, over speelgoedmerken en natuurlijk deco merken. Wij stellen je graag voor aan onze beste merken om elk interieur stijl te geven en het thuis extra gezellig te maken.


coussin liewoodambiance cozy à la maison



Heb je ooit genoeg kussens? Nee!



De eerste en beste manier om - zonder te veel moeite of groot budget - te zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in je interieur is het aantal kussens in de kinderkamer te vermenigvuldigen. In de kinderkamer, maar ook in de woonkamer, in je eigen slaapkamers, in de gang... eigenlijk overal in huis.


coussin nobodinoz



Ga je graag all the way in het stylen van de kinderkamer? Of wil jij je mini onderdompelen in die zalige cocoon vibe? Bekijk dan zeker de collectie Lin Français van het Spaanse NOBODINOZ. Mooie natuurlijke materialen en onweerstaanbare neutrale tinten.


Coussin lin français


Ga je liever voor kleur en matching prints? Met de collectie van NOBODINOZ kan je veel kanten uit, met een hele reeks kussens, speelmatrassen, poefs en bedlinnen in diepe kleuren en mooie prints in kleuren die perfect passen in elk modern interieur.


coussin nobodinoz


Wikkel jezelf in cosiness met onze royale plaids

Een tweede must-have voor een gezellig huis zijn dekentjes en plaids... Die heb je nooit genoeg in huis!

Verschillende merken zijn er glansrijk in geslaagd om het comfort en de look van plaids te combineren... Onze twee favoriete merken om je in ultra-cozy dekentjes te wikkelen zijn zonder twijfel de cosy plaids van KOEKA en de prachtige dekens van het Scandinavische BLOOMINGVILLE. Als je voor deze merken kiest, zult je niet teleurgesteld worden.


plaid bloomingville



Vloerkleden: ideaal comfort voor kleine voetjes


Een gezellige kamer zonder tapijten? Dat bestaat niet! Een vloerkleed brengt warmte, zorgt voor een barrière tussen de koude vloer en mini kindervoetjes én zorgt voor een harmonieuze touch in elke kinderkamer.


tapis Lorena canals



Tapijten zorgen niet alleen voor een geweldige sfeer in je kamer maar laten onze voeten ook genieten van mooie, zachte materialen. Want ja, er is niets fijner dan zachtheid onder je voeten voelen, dag na dag na dag.


tapis lorena canals


Voor je denkt dat mooie vloerkleden en kinderen in huis niet samen zijn: think different! Want met LORENA CANALS hebben we een geweldig merk in huis met een onweerstaanbaar mooie collectie tapijten die je gewoon kan wassen in de machine. Wasbare tapijten die stijl brengen in huis en waar kinderen gewoon kind mogen zijn.

Dat is waar we bij DE KLEINE ZEBRA voor staan: mooi merken, mooie musthaves die toch prima matchen met het dagelijkse, realistische leven met kinderen. Kleine stukjes stijl voor een zalige kindertijd!



Zitten, liggen, spelen op de mooiste en meest veelzijdige speelmatrassen

De collecties van NOBODINOZ verrassen ons elk seizoen weer. Met hun collecties ben je altijd verzekerd van een geweldige sfeer in huis. Maar ze kennen ook hun sterkhouders, waaronder de geweldige speelmatrassen. Om te springen, om met vriendjes te spelen, om gezellig te zitten, te cocoonen, om rustig te lezen... Kortom: deze matrassen zijn een echte aanrader als je kleintjes in huis hebt. Je kan ze makkelijk stapelen, verzamelen en combineren.


tapis de sol nobodinoz

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren en zie je nu ook bij welke merken in onze webshop je moet zijn voor heel veel stijl en de bijpassende gezelligheid!





Nog meer deco >
Te ontdekken