5 staycation ideetjes voor kleine avonturiers

19.07.2022

Je hoeft echt niet je koffer te pakken om nieuwe avonturen te beleven deze zomer. Bij DE KLEINE ZEBRA hebben we een ruime collectie buitenspeelgoed en fijne collecties om één te worden met de natuur zonder eerst lang te reizen.

Geweldig buitenspeelgoed en leerrijk speelgoed voor kinderen om samen op pad te gaan in het bos, park of gewoon je achtertuin. Ga je mee?



Top 5
leukste STAYCATION speelgoed
voor mini avonturiers



le jardin du moulin buitenspeelgoed moulin roty



#1: Le Jardin du Moulin by MOULIN ROTY



Als je in de natuur trekt mag de Jardin Du Moulin-collectie van het Franse MOULIN ROTY niet ontbreken.

Verzamel bloemen en bewaar ze in je eigen bloemenpres. Neem je verrekijker mee naar het park om vogels te spotten en vergeet je kompas niet om je weg terug naar huis te vinden. Niet alleen leuk ook wondermooi verpakt en perfecte cadeautjes voor zomerkindjes!



Le Jardin du moulin >



liewood ontdekkerspeelgoed buitenspeelgoed staycationliewood ontdekkerspeelgoed buitenspeelgoed staycation



#2: Ontdekkersset LIEWOOD



Beestjes, allemaal beestjes. Kinderen zijn mateloos gefascineerd door insecten en kruipende beestjes. De ene pak een worm op alsof het niets is, de andere rent de kamer uit bij het zien van een mini spin. Welk type ontdekker je mini ook is: de ontdekkersset van LIEWOOD valt bij elk kind in de smaak. Het onbreekbare doosje uit siliconen heeft een deksel met vergrootglas waarachter je (veilig) insecten, mieren, spinnen, kevers en andere kleine insecten kan bewonderen. Vergeet ze wel niet vrij te laten want die beestje zijn vast banger van jou als jij van hen.

Dit is niet alleen intrigerend maar ook leerrijk speelgoed dat makkelijk in je tas past en perfect past bij een wandeling in de natuur, namiddag in de tuin of ...



Ontdekkerspeelgoed Liewood >



speeltent hangloose haba

speeltent bloomingville mini fardin



#3: Neem die tipi mee naar buiten



In de vakantie laat je de routine los, ook als je thuis blijft. Het leuke is dat je dingen anders ziet en kan zien. Neem bijvoorbeeld de tipi uit de speelkamer mee naar buiten. Kamperen in je eigen tuin, leven in je fantasie. Hoe leuk is dat?

De Fardin speeltent van BLOOMINGVILLE is super makkelijk op te zetten - heb je even 90 seconden? Check dan onze Tiktok voor een snelle introductie - maar in de shop vind je ook tentjes van HANGLOOSE, NOBODINOZHABA en meer leuke merken. Voor ieder wat wils.



Alle speelhuisjes en tipi's >



op vakantie met maileg





#4: Op vakantie in je hoofd met MAILEG



Blijf je liever thuis, dan kan je toch reizen in je verbeelding. In de MAILEG collectie zitten kampeermuisjes, muisjes in strandhuisjes en rubberen bootjes. Ideaal formaat voor kleine handjes maar ook leuk om mee te nemen als je onderweg bent, entertainment zoek voor onderweg of gewoon wat vakantiegevoel in de speelkamer wil laten sluipen.



Op vakantie met MAILEG >



terra kids haba buitenspeelgoedterra kids haba buitenspeelgoedterra kids haba buitenspeelgoedterra kids haba buitenspeelgoed



#5: Old-time-favorite TERRA KIDS



Last but not least: TERRA KIDS by Haba. Kinderen zijn ontdekkers! En kijken altijd hun ogen uit. Ze zijn inventief en kleine makers. Deze collectie is al een paar zomers een vaste waarde maar blijft nieuwe fans vergaren. Perfect speelgoed voor actieve kiddos, kleine bouwers, buitenspeelfans en ...

Ga je voor een katrol voor je boomhut, een DIY bouwset om je eigen bootje te bouwen of kampeerlamp voor heerlijk zomeravonden?



Terra Kids voor kleine ontdekkers >