veste bébé bleue 'Chris le crocodile'

'Chris Crocodile' baby vestje met rits

Staat: Nieuw product

Noeser

Uit de Wonder in the wild collectie van nOeser!
Met de collectie Wonder in the wild haakt nOeser in op de tropische modetrend van het moment! Een cheetah zit achter zebra’s aan, een krokodil is aan het relaxen in het water, een koala en een wasbeer spelen verstoppertje… De prints uit de Wonder in the wild collectie zijn onderling combineerbaar, voor elk wat wil(d)s!

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : nsr.jack.croc.blu 50-56

Chris is een relaxte krokodil die graag grappen uithaalt. Hij kan heel stil in het water liggen en wanneer zijn vriendjes het niet verwachten, probeert hij ze te laten schrikken: “bwaaaaaah”. Gelukkig moeten zijn vrienden er altijd hard om lachen! Wanneer Chris even geen zin heeft om gek te doen, geniet hij van een drankje onder zijn parasol.
Het Chris crocodile jasje heeft een klein envelopje aan de bovenkant van de rits om irritaties aan de nek van je kleintje te voorkomen. Keuze tussen verschillende maten

Het Nederlandse merk nOeser staat voor “be nutty, be nice”: van de prints word je instant happy en de stof is gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen. Grappig én goed dus! Materiaal: 95% bio katoen, 5% elastiek. GOTS-gecertificeerd, wassen op 40°C.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Be nutty want nOeser gelooft dat kids de wereld het beste kunnen ontdekken door gekkigheid uit te halen. En het Nederlandse merk geeft mini-ontdekkers de comfortabele outfit om dat te doen! Zo vergroten aansprekende figuren en verhalen hun belevingswereld. Be nice want nOeser werkt enkel met biologisch katoen: dat is ecologisch, economisch en sociaal duurzaam! Bovendien geeft het baby kledingmerk jonge ontwerpers een kans om in het nOeser design team aan de slag te gaan. Zij krijgen de kans om een origineel karakter toe te voegen aan de unisex seizoenscollecties. Be nOeser omdat nOeser aan kids vraagt wat zij mooi en interessant vinden. De basis van elk ontwerp! Kortom: Be nutty, be nice, be nOeser!