masque à sequins festif 'Kids Party'

'Kids Party' masker met pailletten

Staat: Nieuw product

Rice

Is er een gekostumeerd bal? Dan is het masker van RICE de ideale accessoire voor de feestelijke avond! Gemaakt uit schitterende pailletten en in...

4,90 €

Add to my wishlist

Is er een gekostumeerd bal? Dan is het masker van RICE de ideale accessoire voor de feestelijke avond! Gemaakt uit schitterende pailletten en in wondermooie kleurtjes. Het 'Kids Party' masker is leuk tijdens een kinderpartijtje of een te gekke verkleedpartij. Keuze tussen drie betoverende uitvoeringen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201000.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :KIMAS-XC