'Picnic, picnic' set van 3 foodboxen

'Picnic, picnic' set van 3 foodboxen

Staat: Nieuw product

Rice

Picnic, picnic' de vershouddozen van RICE zijn ideaal om voedsel te bewaren. Restjes van het avondmaal, een salade, pasta, stukjes fruit,......

19,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

'Picnic, picnic' de vershouddozen van RICE zijn ideaal om voedsel te bewaren. Restjes van het avondmaal, een salade, pasta, stukjes fruit,... alles past er in! De set bevat drie luchtdichte bewaardozen in verschillende formaten. Voor elke portie een doos!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2310160.6
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :FBOX-4ZWAVXC