1-persoons bedset 'Candy Blast'

1-persoons bedset 'Candy Blast'

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ27651

Ferm 1-persoons beddengoed van SNURK met zoete 'candy blast'-print.
“Kijk eens lieverd, hier heb je centjes, ga naar de winkel en koop zoveel snoep als je kunt tillen. Mag je de hele dag van smullen, zoveel je maar wilt. Veel plezier!”
Stel je toch eens voor dat alle dromen uitkwamen :-)

59,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% katoen en is wasbaar op 30° of 40°C.

De dekbedovertrek meet 140x200 cm, met een totale lengte (incl. instopstrook) van 220 cm. Afmetingen kussensloop: 60x70 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14020001
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal. Het verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. Tot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)