1-persoons bedset 'Half Moon'

1-persoons bedset 'Half Moon'

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ24355

Onder de halve manen van Ferm Living heb je alleen zoete dromen! Omdat enkel het beste goed genoeg is, is het Half Moon beddengoed gemaakt...

90,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Onder de halve manen van Ferm Living heb je alleen zoete dromen! Omdat enkel het beste goed genoeg is, is het Half Moon beddengoed gemaakt van 100% organisch katoen. De dekbedovertrek heeft een verborgen rits en komt met een bijhorende kussensloop. De Half Moon set is verpakt in een dito katoenen zakje, erg leuk! Slaapzacht!

Afmetingen:
Bedovertrek: 140x200 cm.
Kussensloop: 63x60 cm.
Materiaal: 100% organisch katoen, wassen op 40°C.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14020000.93
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.