Sorteren

Borstvoedingsaccessoires voor mama's

In de eerste maanden van jouw baby is het aangeraden om hem of haar borstvoeding te geven. Zo krijgt jouw kleintje alles wat die nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling. Speciaal voor mama’s hebben we dan ook alles in huis om de borstvoeding optimaal en in alle comfort te laten verlopen.

Zachte kussens voor comfortabele voeding

Een zacht voedingskussen is een onmisbaar item om je kleintje te voeden, of dat nu met de fles of de borst is. Zo’n kussen biedt zowel comfort als optimale ondersteuning voor moeder en kind. Het is ook leuk om je kleintje tegen te laten liggen in de box of als oefenkussen te gebruiken om te leren zitten. Dit multifunctionele kussen kan dus gebruikt worden door mama én kind!

Stijlvolle borstvoeding sjaals voor thuis of onderweg

De kleurrijke sjaals van Lässig zijn perfect voor de borstvoedende mama’s die in het openbaar toch graag wat privacy hebben. De zachte tetra sjaals zijn ook handig om je baby tegen zon en wind te beschermen tijdens de voeding, of om gewoonweg stijlvol over je schouder te leggen. Mooi, zacht en multifunctioneel tegelijk!

Mooie voedingsbeha’s met perfecte pasvorm

Borstvoedingbeha’s kunnen ook stijlvol zijn! Dat bewijst Carriwell met haar prachtige bio katoenen bustehouders speciaal ontworpen voor de modieuze mama’s. De bh’s hebben geen lastige metalen beugel en hebben een zachte stof die naast voldoende comfort ook nog de nodige ondersteuning geven.

Natuurlijke balsems voor borstvoedende mama's

Borstvoeding geven is het meest natuurlijke wat er bestaat op deze planeet. Alleen kan borstvoeding - zeker in het begin - ook zorgen voor pijnlijk tepels. Daarom hebben ze bij Attitude speciaal borstvoedingsbalsems met natuurlijke en hypoallergene ingrediënten waardoor je kleintje veilig kan drinken en jij op een comfortabele manier kan voeden.

Toont 1 - 32 van de 32 items

Toont 1 - 32 van de 32 items