2 haarclips Finja - Marineblauw strik

Duo van haarspeldjes afgewerkt met glitters

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA591

Schitterende accessoires van Souza for kids! (335)

Met deze mooie blauwe haarspeldjes creëer je eenvoudig prachtige kapsels. Geef een twist aan loshangend haar of steek de losse haartjes van de staart weg voor een verzorgde look.

Deze marineblauwe haarspelden zijn bedekt met glitter en hebben een leuke strik.

3,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105679

TypeHaarclips
KleurMarine blauw

Set van twee marineblauwe haarclips Finja van Souza for Kids. Deze haarclips laten je kindje stralen dankzij hun schitterende glitters en speelse strikjes.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7910.007
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories