housse de couette & déguisement 2 en 1 Dream-in-Ghost 'white'

2-in-1 bedset & kostuum Dream-in-Ghost 'white' 100x70

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ28009

Een fee, een spook, een superheld... kids hebben niets meer nodig dan een laken en hun verbeelding om een andere gedaante aan te nemen. En zo...

54,00 €

Add to my wishlist

Een fee, een spook, een superheld... kids hebben niets meer nodig dan een laken en hun verbeelding om een andere gedaante aan te nemen. En zo denkt FABELAB ook...

Even eenvoudig als geniaal is de 2-in-1 bedset & kostuum van FABELAB! Wondermooi als parelwit bedlinnen in het wiegje.
Rond twee jaar schakelen kids over naar een grotere maat beddengoed. Dat is ook de leeftijd dat ze houden van rollenspel en verkleedpartijtjes.
Het Dream-in-Ghost beddengoed moet na het wiegje niet in de kast, je kan het gewoon ombouwen tot een spook kostuum! Om uren dress-up fun te beleven!

Gemaakt uit 100% organische katoen. Verpakt in een leuk linnen zakje.
Formaat dekbedovertrek: 100x70 cm. Formaat kussensloop: 45x40 cm.
Wasinstructies: 40°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1007000.35
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!