2 in 1 shop keuken en kruidenierswinkel - Mobilo

Staat: Nieuw product

Erzi

KZ20015

Maak heerlijke gerechtjes klaar in het keukentje en verkoop ze daarna in jouw kruidenierwinkel! Met de 2 in 1 'Mobilo' shop van Erzi kan dit met...

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
Maak heerlijke gerechtjes klaar in het keukentje en verkoop ze daarna in jouw kruidenierwinkel! Met de 2 in 1 'Mobilo' shop van Erzi kan dit met één en dezelfde shop! Personaliseer de winkel of keuken met jouw naam en schilder op de zijkant de goederen die je verkoopt. Spelen was nog nooit zo realistisch!

Het winkeltje bestaat uit 7 delen en is makkelijk te monteren. De switch tussen winkel en keuken is kinderspel. Draai de luifel en de houten plaat om en de kookplaten liggen klaar voor gebruik! Wil je de shop meenemen? Bouw hem om naar een koffer en draag hem bij het handvat.

Met de 2 in 1 'Mobile' shop heeft jouw kleine spruit een mooie basis om een winkeltje op te starten en een rollenspel te spelen met zijn poppen en vriendjes. Bovendien wordt de creativiteit en fijne motoriek gestimuleerd. Alle Erzi producten zijn milieuvriendelijk en gemaakt uit natuurlijke materialen. Geschikt voor kleine bengels vanaf 3 jaar. Materiaal: hout.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4747143
Erzi - Het Duitse merk Erzi maakt superleuk houten speelgoed, ideaal voor rollenspel. Met alle spulletjes die ook mama en papa elke dag gebruiken. Erzi producten zijn milieuvriendelijk en gemaakt uit natuurlijke materialen. Ze combineren innovatie met degelijk design en een hoge speelwaarde in combinatie met een educatieve inhoud.