lampe de poche-projecteur Princesse Lilou

2-in-1 zaklamp/projector 'Prinses Liloe'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28167

De zaklamp/projector van HABA is multifunctioneel! Het is een nachtlamp, projectorlamp en klassieke zaklamp in één. De motieven kunnen als...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De zaklamp/projector van HABA is multifunctioneel! Het is een nachtlamp, projectorlamp en klassieke zaklamp in één. De motieven kunnen als nachtlamp op het plafond geprojecteerd worden. En de zaklampfunctie is leuk wanneer de kids door het donker in het huis hollen. Met zes projectieplaatjes en een bijhorend boekje met een slaapverhaal.

Exclusief batterijen (3x 1.5V AA).
Materiaal: kunststof.
Afmetingen: 15 cm.


Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.98.626.70.225
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301635