set de 3 puzzles 'Fraisette la fée des fraises'

3 betoverende puzzels 'Aagje Aardbei'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22994a

Ken jij Aagje Aardbei? Ontdek in drie betoverende puzzels de prachtig geïllustreerde wereld van deze vrolijke meid! De puzzels worden bezaaid met...

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Ken jij Aagje Aardbei? Ontdek in drie betoverende puzzels de prachtig geïllustreerde wereld van deze vrolijke meid! De puzzels worden bezaaid met glitters en komen met 12, 15 & 18 stukken. Voor kleine puzzelwonders vanaf 3 jaar.

Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301277