set de 3 tiges pour présentoir à niveaux DIY

3-delige DIY Cake Stand staven

Staat: Nieuw product

Rice

Het leven is kort, dus verlies geen tijd en kies voor plezier! Zo zorgt de DIY cake standaard van Rice voor heel wat smulplezier! Niets is leuker dan homemade koekjes etaleren op een mooie standaard.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CAROD3

SamenstellingenMetaal
TypeTaart/cake stand staven
KleurGoud

Met deze tools kan je er zelf één maken! Het werkt heel eenvoudig: maak een gat in het midden van de borden, vijs de staven tussen de borden en maak zo drie verdiepen. Keuze tussen twee kleuren.

Materiaal: metaal.

Exclusief borden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.