3-in-1 nachtlamp Moonlight & Melodies 'uil'

3-in-1 nachtlamp Moonlight & Melodies 'uil'

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ25532

De gevederde vriend van SKIP*HOP past van nature in elke hedendaagse kinderkamer. Met zijn 3-in-1 functie is de uil even eenvoudig als...

59,90 €

Add to my wishlist

De gevederde vriend van SKIP*HOP past van nature in elke hedendaagse kinderkamer. Met zijn 3-in-1 functie is de uil even eenvoudig als geniaal! Op drie manieren kan je jouw baby'tje kalmeren: nachtlamp, muziekdoos of projector. Zo combineer je vanaf nu zelf het licht en geluid om je kindje in slaap te wiegen - de uil doet de rest!

De buik van het uiltje kan je laten oplichten en dankzij de dimfunctie kies je zelf hoe fel de lamp brandt. Daarnaast dienen de vleugels als speakers waaruit een zoet geluid klinkt. Je kan kiezen uit vier melodieën en vier natuurgeluiden, uiteraard bepaal je zelf het volume. Allerlaatst is er de verstelbare projectielens waarmee je een wondermooie sterrenhemel laat verschijnen. Bovendien bevat de uil een automatische timer om zichzelf uit te schakelen - keuze tussen 15, 30, 60 minuten of continu aan.

De video is alvast een leuke preview!


 


Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141511.50.73
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :186000