3-in-1 roodkapje knuffel lappenpop

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ08972

Een klassieker onder de sprookjes om te verwonderen, te boeien en te vermaken. De 3 hoofdrolspelers zijn verweven in 1 creatie. In een...

39,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Een klassieker onder de sprookjes om te verwonderen, te boeien en te vermaken. De 3 hoofdrolspelers zijn verweven in 1 creatie. In een handomdraai wordt grootmoeder, roodkapje of... de grote boze wolf! Op het jurkje van roodkapje kan je de weg doorheen het bos volgen. Met velcrosluiting en magneetjes. Geschikt voor kleintjes vanaf 9 maanden.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2025100.35
  • Door Anke E.
  •  de 21/05/2019
Erg leuk speelgoed. Jammer dat het niet in een Nederlandse winkel te koop is.
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86158