set de 3 langes (d'emmaillotement) 'Lela'

3 multifunctionele 'Lela' (inbaker)doeken

Staat: Nieuw product

Lässig

Swaddle & Burp doeken van Lässig (9)

Deze set van zachte doeken is ultra multifunctioneel en komt altijd van pas. Je kan ze gebruiken als inbakerdoek, knuffeldoek, onderlegger,...

19,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Deze set van zachte doeken is ultra multifunctioneel en komt altijd van pas. Je kan ze gebruiken als inbakerdoek, knuffeldoek, onderlegger, spuugdoek, zomerdekentje, handdoek ... Noem maar op. Elke setje bestaat uit 3 doeken met prints van Lela het hertje, bolletjes en streepjes van elk 85 x 85cm. Materiaal: 100% voorgewassen katoen. Wasbaar in de machine. Keuze uit 2 hippe kleuren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
858500.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LLELAMCVPS01

Collectie Swaddle & Burp doeken van Lässig
Inspiratie en stories