set de 3 pompons festifs 'bleu' - small

3 poms in matching blauwtinten (small)

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ20665

Geen feest zonder de ENGEL. pom, want deze gave gekleurde bollen van stevig vloeipapier zijn een feest op zich! Of je ze nou in een kinderkamer...

11,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Geen feest zonder de ENGEL. pom, want deze gave gekleurde bollen van stevig vloeipapier zijn een feest op zich! Of je ze nou in een kinderkamer of op je bruiloft ophangt, iedereen wordt er blij van.
Drie poms in mooie matching kleuren (groen, licht blauw, baby blauw) met een doorsnee van 25, 30 of 35 cm. Ze zijn ook verkrijgbaar in andere maten en kleuren. Maak het lekker bont en hang ze allemaal door elkaar!


TypeHoneycombs
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :06.14