320 stickers in geschenkdoos

320 te gekke stickers in geschenkdoos

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ378

Kinderen en stickers, het is en blijft een topcombo.

Niet alleen zijn deze Djeco stickers super tof om naar te kijken, ze zitten ook nog eens in een leuke geschenkdoos. Gebruik ze om al je spullen te personaliseren, om mee te knutsel, op je pakjes te kleven, ...

26,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Een raceschilpad, een dino, een stoere krijger, 3 dierenvriendjes ... in totaal vind je maar liefst 320 stickers in deze leuke doos van Djeco. Hoe leuk is dat?

Leeftijd: 3+

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
994.10.053
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ05969