Lilliputiens: Smart Wonders

Lilliputiens: Smart Wonders

Sorteren

Download, scan en speel! Een activiteiten boek, een vos om te ontdekken, magneetpuzzels en een kartonnen doolhof boek. Wat hebben ze gemeen? Het zijn 4 speeltjes die kids begeleiden naar een interactieve, digitale wereld waar ontdekking en creativiteit centraal staan. Het zijn de Smart Wonders van Lilliputiens! 
De Lilliputiens vriendjes kruipen in het scherm van je smartphone of tablet en nodigen kids uit om samen met hen te spelen. Deze digitale activiteiten werden bedacht en ontwikkeld volgens de Lilliputiens waarden: de kleintjes verwonderen en aanzetten tot nieuwe ervaringen. Hoe werkt het ? Heel eenvoudig: download, scan en speel! 
Beleef in familieverband een uniek en wonderlijk moment. Download met je smartphone of tablet de gratis Lilliputiens applicatie via de App Store of Google Play. Om te spelen, scan het Ophélie icoontje aanwezig op het product. Klaar voor het avontuur? 
Als bij magie betreed je de wereld van de Smart Wonders. Vingertopjes tikken vrolijk over het scherm en je favoriete Lilliputiens personages komen tot leven om samen met jou plezier te maken. Bekijk het Smart Wonders filmpje en laat je helemaal meevoeren in dit digitale verhaal.