3D figuur Fold my Robot - Ballerina

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25773

Uit de Fold my Robot serie van KROOOM.
Deze ballerina is de beste danseres van alle robots. Heel de dag oefent ze in de...

5,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 33460

Uit de Fold my Robot serie van KROOOM.
Deze ballerina is de beste danseres van alle robots. Heel de dag oefent ze in de balletzaal op pirouettes en lenigheid. Maar eerst heeft de prima ballerina jouw hulp nodig om zelf in elkaar geknutseld te worden!
Fold my Robot staat garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de 3D robot vouwen door stap-voor-stap instructies te volgen en dan... dansen maar!

Alls zit netjes verpakt in een mooie platte doos. KROOOM speelgoed is vervaardigd uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162030.35
  • Door Eliane B.
  •  de 29/04/2020
geen idee
  • Door Hilde S.
  •  de 22/04/2020
heel goed
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!