figurine 3D Fold my Robot 'scientifique'

3D figuur Fold my Robot 'wetenschapper'

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25776

Uit de Fold my Robot serie van KROOOM.
De wetenschapper is de slimste van alle robots. Heel de dag werkt hij in zijn...

5,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de Fold my Robot serie van KROOOM.
De wetenschapper is de slimste van alle robots. Heel de dag werkt hij in zijn laboratorium om zijn wetenschappelijke formules te verbeteren en vernieuwen. Maar eerst heeft hij jouw hulp nodig om zelf in elkaar geknutseld te worden!
Fold my Robot staat garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de 3D robot vouwen door stap-voor-stap instructies te volgen en dan... rijden maar!

Alls zit netjes verpakt in een mooie platte doos. KROOOM speelgoed is vervaardigd uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Afmetingen: 12x5x8 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162030.35
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!

product referentie :33465