3D speelhuis - Playspace met figuurtjes

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

Wat zit er in een decoratieve, platte envelop, maar wordt een drie-dimensionale speelscene? De Mudpuppy Playspaces, natuurlijk! Twee stevige, in...

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 352967

TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
Wat zit er in een decoratieve, platte envelop, maar wordt een drie-dimensionale speelscene? De Mudpuppy Playspaces, natuurlijk! Twee stevige, in één passende panelen verdelen vier gebieden die je kan bewonen met je pop-out personages. Erg leuk om het leven van elke dag na te spelen. De Playspaces zijn ontworpen voor kinderen van vier en ouder. Materiaal: 100% gerecycleerd papier. Keuze uit 5 interessante locaties.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3824.500.35
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.