assiette à 4 compartiments en mélamine 'Circus'

4-vaks melamine bord 'Circus'

Staat: Nieuw product

Rice

Uit de collectie van Rice - STAY Outstanding!
Hé psssst, heb je het al gehoord? The circus is coming to town…

Al...

12,90 €

Add to my wishlist

Uit de collectie van Rice - STAY Outstanding!
Hé psssst, heb je het al gehoord? The circus is coming to town…

Al dagenlang zie je op elke straathoek een reclameposter hangen van een circus. Eindelijk is het zover. Karavanen rijden het dorp binnen en twee weken lang pronkt de piek van de circustent hoog boven de huizen. Iedereen hoopt stiekem een glimp op te vangen van de circusartiesten en de exotische dieren. Niet alleen de show, maar heel de beleving rond een circus is gewoon magisch! Een outstanding moment dat Rice niet zomaar voorbij laat gaan…

Gloednieuw uit de AW15 collectie van Rice is het melamine tableware in circusthema. Het kids bord heeft een handige 4-vaks verdeling en komt in twee erg leuke uitvoeringen. Gemaakt uit stevige melamine en vaatwasmachinebestendig. Afmetingen: 22x25 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252200.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :KIPL4