«Cute Animals» van BORA

«Cute Animals» van BORA

Tri

Luiaards, beren en alpaca's zijn de hoofdrolspelers in de Cute Animals collectie van BORA. Een reeks behangpapier en...

Luiaards, beren en alpaca's zijn de hoofdrolspelers in de Cute Animals collectie van BORA. Een reeks behangpapier en posters waarmee je een unieke touch kunt creëren in de baby- of kinderkamer. 

Ondanks het sobere kleurgebruik blijft het 'sloths' vliesbehang een herkenbaar BORA design. Knotsgekke luiaards - groot en klein - slingeren hoog in de bomen. Erg leuk als accentmuur in een jongenskamer! Ben je eerder op zoek naar een bijzonder behang voor een meisjeskamer?
Alpaca's zijn de perfecte match. Vrolijk, wollig, zacht en guitig: daar word je gewoon instant happy van! De kleuren van het 'alpacas' behang zijn zacht roze en muntgroen. Modern met een retro look & feel. 

Houd je de kamer toch liever unisex? Kies dan voor de all times favourite: beren! Zacht, knuffelbaar en o-zo-schattig. Het 'bears' behang in muntgroen & petrolblauw maakt van de kinderkamer een mooi plekje om te spelen en in slaap te dommelen. 
Zoete dromen worden helemaal compleet met de dito 'sweet dreams' poster. Ook bij de luiaards en de alpaca's hoort een matching poster. 

BORA behang is per rol en per baan verkrijgbaar. Rollen en banen zijn te combineren, maar bestel ze in één keer om kleurverschil te voorkomen. De posters uit deze collectie hebben een A3-formaat.