Sorteren

Beddengoed en bedsets voor het kinderbedje

Een juniorbed of een meegroeibed zijn een perfecte tussenoplossing voor peuters bij de overgang van ledikant naar een éénpersoonsbed. Je kind is helemaal klaar voor de overstap! Maar nu heb je natuurlijk nog superleuk beddengoed nodig zodat kindlief ook daadwerkelijk in zijn bed gaat slapen :-)

Hippe bedlinnen voor de peuters

De collectie van Taftan heeft heel wat leuk bedlinnen voor het juniorbed. Check de vrolijk gekleurde dekbedhoezen van 120 x 150 cm en bijpassende hoeslakens. Het beddengoed van het Belgische Louis Le Sec helpt bij zindelijkheidstraining, ziekte en het voorkomen van allergische reactie. Dit dankzij een laag 100% katoenjersey en een membraan in polyurethaan (PU). PU is een hydrofiel, lucht doorlaatbaar membraan dat wel dampmoleculen doorlaat maar geen grote watermoleculen. De stof is waterbestendig, maar maakt geen lawaai en is ademend en zacht. Daarnaast is het bedlinnen ook rekbaar, absorbeert vloeistoffen en geeft een fris gevoel. Bovendien vormt het een versperring tegen huismijt, bacteriën en virussen. Superhandig en functioneel met een peuter in huis!

De Kleine Zebra biedt ook verschillende donsdekens voor het peuterbed. Slaap lekker kleine uk! En mama en papa natuurlijk ook :-)