Zwangerschap en kraamtijd

Alles voor je zwangerschap en (nieuwe) mama's

Sorteren

Net zoals kindjes verdienen mama’s alleen maar het beste! Daarom verwennen we bij De Kleine Zebra’s mama’s met prachtige borstvoedingsaccessoires, leuke hebbedingen en natuurlijke verzorgingsproducten. Alles wat de zwangerschap leuker en kraamtijd aangenamer maakt voor jou.

Borstvoedingsaccessoires voor een comfortabele voeding

Het is aangeraden om je baby’tje de eerste 6 maanden uitsluitend borstvoeding te geven. Niet enkel omwille van de gezondheidsvoordelen, maar borstvoeding zorgt voor de start van een hechte band tussen jou en jouw kindje. En die band willen we helpen ontwikkelen met accessoires zoals kussens, beha’s en sjaals voor een optimale en comfortabele borstvoeding.

Leuke hebbedingen voor mama’s en papa’s

Voor alle mama’s en papa’s hebben we super toffe spulletjes die hun leven als ouder, naast hun kids natuurlijk, extra leuk maakt. Zo zijn er knappe koffietassen, leerrijke ouderschapsboeken, stijlvolle draagtassen, comfy kussens en zoveel meer! Stuk voor stuk fijne feelgood hebbedingetjes voor elke dag.

Zachte verzorgingsproducten voor tijdens en na de zwangerschap

Welke mama houdt nu niet eens van een zalig dagje spa? Met de natuurlijke verzorgingsproducten van bij De Kleine Zebra breng jij echte wellness in huis! Alle producten uit onze verzorgingslijnen bevatten natuurlijke ingrediënten die de huid proper maken, voeden en beschermen.

Toont 1 - 48 van de 116 items

Toont 1 - 48 van de 116 items