set de caissettes à cupcakes avec drapeaux

8 papieren cake vormen met vlaggetjes*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ27659

MINI Bloomingville (232)

Partytime! Dek de feesttafel met deze leuke collectie feestartikelen van Bloomingville Mini. Set van 8 papieren cake vormen met vrolijk...

4,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Partytime! Dek de feesttafel met deze leuke collectie feestartikelen van Bloomingville Mini. Set van 8 papieren cake vormen met vrolijk vlaggetjes-motief én matching 'happy birthday' vlaggenprikkers. Ideaal voor muffins, cupcakes, maar ook voor een bolletjes ijs of snoepjes. Formaat: Ø6,5xH4,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6.54.56.50.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en thema's