legging bébé rose

aanpassende baby legging 'pink'

Staat: Nieuw product

Noeser

Uit de birds 'n bears collectie van nOeser.
Voor de birds 'n bears collectie heeft nOeser zich laten inspireren door de...

17,95 €

Add to my wishlist

Uit de birds 'n bears collectie van nOeser.
Voor de birds 'n bears collectie heeft nOeser zich laten inspireren door de kinderfilm Brother Bear - een groots animatie avontuur boordevol humor en liefde.
De collectie bestaat uit fijne jersey en sweatstoffen van het zachtste biologisch katoen. Net zoals deze baby legging! De mooie legging heeft een aansluitende pasvorm en de uni kleur matcht leuk met de prints uit de birds 'n bears collectie! Keuze tussen verschillende maten.

Het Nederlandse merk nOeser staat voor “be nutty, be nice”: van de prints word je instant happy en de stof is gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen. Grappig én goed dus! Materiaal: 95% bio katoen, 5% elastaan. GOTS-gecertificeerd, wassen op 40°C.
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Be nutty want nOeser gelooft dat kids de wereld het beste kunnen ontdekken door gekkigheid uit te halen. En het Nederlandse merk geeft mini-ontdekkers de comfortabele outfit om dat te doen! Zo vergroten aansprekende figuren en verhalen hun belevingswereld. Be nice want nOeser werkt enkel met biologisch katoen: dat is ecologisch, economisch en sociaal duurzaam! Bovendien geeft het baby kledingmerk jonge ontwerpers een kans om in het nOeser design team aan de slag te gaan. Zij krijgen de kans om een origineel karakter toe te voegen aan de unisex seizoenscollecties. Be nOeser omdat nOeser aan kids vraagt wat zij mooi en interessant vinden. De basis van elk ontwerp! Kortom: Be nutty, be nice, be nOeser!

product referentie :nsr.bnb.0129