aardige 'Antwerp' kruikenzak in wafelkatoen

Staat: Nieuw product

KoeKa

Geen koude teentjes vannacht! De Antwerp kruikenzak is een hippe beschermhoes voor een warme kruik waarmee je het kinderbedje voorverwarmd. Zo slaapt je kleine oogappel lekker comfortabel in een heerlijk warm bedje!

Opgelet: SOMMIGE KLEUREN ZIJN VERKRIJGBAAR OP BESTELLING EN HEBBEN EEN LANGERE LEVERTIJD.

17,50 €

10,50 €

Add to my wishlist

De kruikenzak Antwerp is een beschermhoes voor de kruik en zal het bedje van de baby heerlijk voorverwarmen. De kruikenzak is gemaakt van wafel en is te sluiten met een koord aan de bovenkant. Keuze tussen verschillende trendy kleuren. Let op: een kruik in de kruikenzak mag nooit direct in contact komen met het kindje.

Afmetingen: 13 x 35 cm.
Materiaal: 100% wafelkatoen.

Wegens het ruime Koeka assortiment, hebben we niet altijd alles op voorraad. Wekelijks worden de voorraden aangevuld en de minimale levertijd voor de items 'op bestelling' is 2 à 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
133500.35
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingproducten voor kinderen van 0-10 jaar. 'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel. En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.

product referentie :1015/10-203