livre maison d'activités 'Rose Fleur'

Activiteiten poppenhuis - Rose Fleur

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ24433

Het activiteiten huisje is de perfecte verblijfplaats van je eerste Corolle popje! Dit ultrazacht poppenhuis heeft allerlei materialen en stoffen...

38,50 €

26,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CJC32

Het activiteiten huisje is de perfecte verblijfplaats van je eerste Corolle popje! Dit ultrazacht poppenhuis heeft allerlei materialen en stoffen om te ontdekken: een spiegeltje, knisperpapier, een 'piep'-deur... Ideaal om baby's zintuigen te stimuleren, voor uren interactief spelplezier! Het poppenhuis heeft een ingenaaid label waarop je de naam je kindje kan schrijven. Geschikt voor mini-poppenmama's vanaf de geboorte.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212300.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.