adorable doudou agneau 'fais de beaux rêves'

adorabele 'slaapwel' knuffeldoek

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ19471

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Dit lief lammetje is op zoek naar een vriendje. Dit...

29,90 €

Add to my wishlist

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Dit lief lammetje is op zoek naar een vriendje. Dit 'slaapwel' knuffeltje is ideaal om jouw kleine spruit te vergezellen naar dromenland.

Het lammetje is gemaakt van 70% polyester en 30% katoen en is opgevuld met polyester. Wasbaar op 30°. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen. Afmeting: 30 cm hoog.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.