marionnette 'Diable'

afschrikwekkende handpop 'Duivel'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26155a

Poppenkast spelen met HABA (35)

Elk verhaal heeft een schurk nodig, net als deze oerslechte duivel! De afschrikwekkende handpop spreekt tot de fantasie van kiddo's. Perfect voor...

17,95 €

11,67 €

Zet op mijn verlanglijstje

Elk verhaal heeft een schurk nodig, net als deze oerslechte duivel! De afschrikwekkende handpop spreekt tot de fantasie van kiddo's. Perfect voor een eerste rollenspel en kleine toneelstukjes. Eerst is mama of papa de meester van de handpop, later kunnen kids zelf het een duivels verhaal vertellen! Vanaf 1,5 jaar. Materiaal: polyester.

Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
132600.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300528

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories