Allround Verrassingskoffertje met bio make-up en nagellak Regenboog

Allround Verrassingskoffertje met bio make-up en nagellak Regenboog

Staat: Nieuw product

Namaki

CB142

Laat het omtoveren beginnen!

Met dit toffe verrassingskoffertje - natuurlijke schmink-set, nagellak en haarmascara -  heb je meteen alles in huis om je klein monster een schattige, stoere, originele look voor één dag te geven. Perfect om hen op 1-2-3 om te toveren om tot een stoere piraat of een schattig lief lieveheersbeestje <3

27,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA110905

Verrassingskoffertje 'Regenboog' met bio schminkset van Namaki. In dit leuke setje zitten een verzameling van de leukste producten van dit Franse merkje, leuk cadeautje of verrassing om je een namiddagje te amuseren met de kindjes. In de  3 kleuren bio-make-up: rood, wit en zwart, een potje veilige zilveren nagellak op waterbasis en een originele rode haarmascara om leuke mèches in het haar te maken. Alles is gemaakt met ingrediënten die biologisch en kinderveilig zijn.

Bij de schminkset zit ook 1 make-up borsteltje en 2 grime-voorbeeldjes (stap per stap uitgelegd). Het is mogelijk om met één doosje een tiental gezichten te grimeren. De nagellak op basis van water is speciaal ontworpen  voor kinderen, hij is eenvoudig aan te brengen, droogt heel snel en je kan hem verwijderen net zoals een sticker, zonder dissolvant. De haarmascara is ook eenvoudig aan te brengen op droge haartjes en makkelijk er weer uit te wassen met gewone shampoo.

Er zijn 3 verschillende leuke sets beschikbaar, kies zelf jouw favoriet!

De schminkhouders hebben een diameter van ongeveer 3 cm

Mascara: 9 ml

Nagellak: 7,5 ml

Leeftijd: voor kindjes vanaf 3 jaar, gebruiken onder toezicht van een volwassenen.

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.10.040.17
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.