Amusant opsteekspel - Kasper

Staat: Nieuw product

Haba

HAB033

Hoe groot is die grappige Kasper met zijn puntmuts? Dat kunnen de kinderen ontdekken door de afzonderlijke houten stukken een voor een op elkaar te steken, als Kasper zijn slaaphoofdje erop staat is de toren klaar!

17,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302913

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Fijn houten stapelspel met slaapmutsje van het Duitse merk Haba. Stimuleert de fijne motoriek en het eerste grijpen van je kindje. De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Inhoud: 1 opsteekstok, 7 stukken om op te steken.

Geschikt voor kleine torenbouwers vanaf 1,5 jaar.

Materiaal: beukenhout.

Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 14,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.28.18.40.225
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.