ballonnen kit Kerstmis

amusante ballonnen knutselset Kerstmis

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR046

Meri Meri: Kerst (61)

Leuke activiteit voor kids om het huis en het feest helemaal in kerstsfeer te brengen! Met deze ballonnenset maak je de meest hilarische kerstfiguren zoals de kerstman, een sneeuwpop, een kerstelf en een rendier met rode neus.

17,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 45-3092

CollectieKerstmis
TypeBallonnen
KleurMeerkleurig

Deze knutselset van Meri Meri bevat 8 ballonnen, 4 stokjes, decoratiemateriaal, stickers en een instructieblaadje. Perfect om kinderen tijdens de eindejaarsfeesten leuk bezig te houden. En het resultaat mag gezien worden ! Vrolijk kerstfeest !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.21
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories