Amusante magneetspeldoos - Beroepen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB623

Zeer leuk spelen, plakken, schuiven en ontdekken met deze super toffe magneetspeldoos in het thema van diverse beroepen. De politie, astronaut, brandweer en dierenarts doen alle vier mee!

Leuk om creatief mee te spelen en tegelijkertijd je fijne motoriek te oefenen. Dankzij de magnetische delen kan de magneetspeldoos perfect worden gebruikt tijdens het reizen met de auto, de trein of bijvoorbeeld het vliegtuig.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305077

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Magneetspeeldoos Beroepen van Haba, leuk voor thuis en onderweg! De binnenkant van het deksel is een bedrukte metalen folie. De kinderen kunnen zowel direct op dit schuine vlak als op de achtergrondbeelden puzzelen. In de doos zitten talrijke magnetische plaatjes om boeiende beroepen weer te geven. Als brandweerman branden blussen, als politieagent het verkeer regelen, als dierenarts zieke dieren helpen of toch liever als astronaut naar de maan vliegen?

Inhoud: 1 doos, 4 achtergrondbeelden, 4 gestanste kaarten met 77 magnetische plaatjes.

 

Leeftijd: vanaf 3 jaar - let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Afmetingen: 18 x 23 x 4,8 cm
Materiaal: magneetfolie, aluminium en karton.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!