Appelvormig rugzakje

Staat: Nieuw product

Annabel Kern

Neem je onderweg graag een appeltje voor de dorst mee? Met dit appelvormig rugzakje heb je er altijd eentje bij! Een super leuk rugzakje...

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Neem je onderweg graag een appeltje voor de dorst mee? Met dit appelvormig rugzakje heb je er altijd eentje bij! Een super leuk rugzakje met polkadots voor kleutertjes. Met een handige klittenbandsluiting en verstelbare schouderriemen. Het rugzakje is licht gewatteerd met polyester. Het steeltje in de vorm van een tros is een leuke finishing touch! Kies tussen verschillende kekke kleuren. Materiaal: katoen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252150.35
Annabel Kern  is de bedenkster van het gelijknamige merk. De eerste zaden van haar denkbeeldige tuintje werden gezaaid in 2008 met de geboorte van haar jongste kindje. Bij het sorteren van babykleertjes in de kleerkast kwam ze een oude badjas in honingraat stof tegen. Het perfecte model om gerecycleerd te worden tot het allereerste knuffelijsje.Dromerig speelgoed uit de ProvenceSindsdien is het aanbod van baby accessoires enorm gegroeid! Appelen, peren, libellen en champignons als muziekdozen , rammelaars en mobieltjes. Prachtig om de kinderkamer mee aan te kleden. Annabel woont in het zuiden van Frankrijk, in de Provence. Daar wordt de ontwerpster geïnspireerd door de natuur en kleurrijke markten. Annabels creaties worden dan ook gemaakt in Frankrijk, in kleine werkplaatsen in Marseille of in professionele werkplaatsen voor mensen met een handicap. Ontdek een hele serie unieke stukken. Welkom in een wereld vol kleuren, magie en passie!