Armband bijtspeeltje - Zoe the zebra

Natuurlijk zebra babyspeeltje uit puur Hevea rubber

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

HEB322

Duik in bad of bijt knagende pijn van doorkomende tandjes weg met deze unieke armband bijtspeeltje met zwart witte strepen.

De zebra's van Oli & Carol worden één voor één met de hand geschilderd, er zijn er dus geen twee hetzelfde!

14,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-ZEBRA-UNIT

TypeBijtspeeltjes
KleurZwart/wit
DiertjesZebra

Natuur rubberen bijtspeeltje armband Zoe the Zebra komt uit de collectie van Oli & Carol en is 100% veilig & 100% fun!

Deze Zebra is perfect als babybijtring, baby- en kinderspeelgoed, badspeelgoed en mooi om naar te kijken, aan te voelen, te bewonderen, ... De bijtring is gemaakt volgens een ambachtelijk, duurzaam en milieuvriendelijk proces met 100% natuurlijk rubber van Hevea-bomen.

Het is een leuk ontwerp met een erg aangename textuur. Er zit geen gaatje in het rubberen badspeeltje, zo krijgen schimmel en vuiligheid geen kans. Deze bijtspeeltjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, kleine imperfecties maken elk product uniek.

Materiaal: puur rubber van de Hevea boom, een natuurlijk materiaal - met de hand geschilderd met natuurlijke pigmenten.
Afmetingen: 4,5 x 7 x 8,4 cm
Leeftijd: vanaf 4 maanden
Gebruiksadvies: na gebruik proper maken met een vochtige doek - op een droge plek bewaren, niet op de badrand - niet steriliseren of in de koelkast bewaren
_

OLI & CAROL is een jong bedrijf uit Barcelona en maakt 100% veilige & ecologische speeltjes voor moderne ouders en hun kroost. De creatieve zielen achter het merk zijn Olimpia en Carolina, twee zussen die het bedrijf 5 jaar geleden begonnen toen ze nog maar 21 en 16 jaar oud waren. Hun missie? Voor het milieu zorgen met plasticvrije producten en 100% natuurlijke grondstoffen die volgens een ambachtelijk handgemaakt proces geproduceerd worden. Hun producten worden in meer dan 45 landen wereldwijd verkocht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.