Avontuurlijk leesboek - Elvis de draak en het ei van Zirzoel

Avontuurlijk leesboek - Elvis de draak en het ei van Zirzoel

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ15847

Dit verhaal van Elvis start met een kidnapping! Erger. Het is Elvis de Draak zelf die ontvoerd wordt door een man met de vreemde naam Freddy...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurStefan Boonen
IllustratorBarbara Firth
Genrefictie voor kinderen
Themaavontuur

Dit verhaal van Elvis start met een kidnapping! Erger. Het is Elvis de Draak zelf die ontvoerd wordt door een man met de vreemde naam Freddy Viervingers. Elvis begrijpt al snel dat deze Viervingers werkt in opdracht van dokter Wankel. Die heeft een drankje gebrouwen door mensen gaan krimpen. En Elvis dient als proefkonijn. Hij krijgt een spuitje van Dokter Wankel en seconden later is Elvis nog maar een hand groot. Fantastisch, vindt dokter Wankel, als hij één jongen kan doen krimpen, dan lukt dat vast ook met een hele stad of een heel land! Met een beetje geluk en een flinke botsing kan Elvis ontsnappen aan dokter Wankel en Viervingers. Toch begint de nachtmerrie voor hem dan pas goed. Mini-Elvis moet ervoor zorgen dat hij terug groter wordt en tegelijk voorkomen dat dokter Wankel zijn plan kan uitvoeren. Bovendien moet hij uit de klauwen blijven van Zirzoel, een wrede zwarte vogel. Op eigen risico. Vanaf 10 jaar.

Auteur: Boonen Stefan
ISBN 9789044816075

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.52100.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.