avontuurlijk legspel 'Richard Ridderslag'

avontuurlijk legspel 'Richard Ridderslag'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Wil je graag even dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moeten jullie als schildknapen de koninklijke opdrachten uitvoeren:...

12,95 €

Add to my wishlist

Wil je graag even dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moeten jullie als schildknapen de koninklijke opdrachten uitvoeren: jullie moeten namelijk reuzen, draken, heksen en andere gevaren kunnen opsporen! Als het jou lukt om de landschapskaartjes heel slim bij elkaar te leggen en zo de opdracht uit te voeren, kun je uiteindelijk als winnaar zegevieren! Kortom, een avontuurlijk legspel. Met solo-variant: spannend legraadsel voor knappe koningskoppen. Voor 2-4 spelers van 5 tot 99 jaar.


Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.7523.50.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7297/7296

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's