carte au trésor de pirate

avontuurlijke piraten schatkaart

Staat: Nieuw product

VAH

KZ20053

Arr Matey! Heb je de schatkaart gevonden?! Nu kan je op zoek naar de verborgen piratenschat, maar eerst het juiste eiland nog vinden! En let op...

7,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Arr Matey! Heb je de schatkaart gevonden?! Nu kan je op zoek naar de verborgen piratenschat, maar eerst het juiste eiland nog vinden! En let op voor andere kapers! Super leuk attribuut voor een avontuurlijk rollenspel.Voor kleine bengels vanaf 3 jaar. Materiaal: leder.

PersonagePiraat
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181300.35
Voor zwaarden, schilden, bijlen, dolken en veel meer historisch speelgoed zit je bij VAH aan het juiste adres. Het familiebedrijf specialiseerde zich 35 jaar lang in traditionele houtbewerking en vandaag de dag zijn ze een kei in wat ze doen ! Traditioneel handwerk en innovatieve ideeën zijn de perfecte ingrediënten voor succesvol, artisanaal speelgoed voor kleine ridders, piraten en prinsessen. Ideaal voor stoere verkleedpartijen en avontuurlijk rollenspel. Met oog voor detail wil VAH kwalitatief speelgoed aanbieden voor alle fantasierijke bengels die de vreugde van de geschiedenis van top tot teen willen beleven ! « Quality not quantity » is het stokpaardje van het houtbewerking bedrijf. Alle handgemaakte VAH-producten worden geproduceerd in Duitsland. Zo kan het speelgoed vervaardigd worden met lokale producten. Verenigbaar met milieu- en gezondheidsstandaarden en gelabeld met CE testing stempels. Bovendien zijn alle zwaarden en dolken afgewerkt met onscherpe punten, zo gebeuren er geen ongelukjes. De liefde voor artisanale houtbewerking is voelbaar tot in het eindproduct. Neem zwaard en schild te hand en trek ten aanval !