figurine chevalier Arty Toys

avontuurlijke ridder op paard met zwaard

Staat: Nieuw product

DJECO

arty toys by Djeco (15)

Trek te paard door donkere bossen om een geheime missie te vervullen, maar pas op voor alle dieven en schurken! Schild en zwaard in de aanslag?...

18,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06720

Leeftijdvanaf 4 jaar

Trek te paard door donkere bossen om een geheime missie te vervullen, maar pas op voor alle dieven en schurken! Schild en zwaard in de aanslag? Aanvallen! De stoere ridder op het paard doet jouw kleine spruit fantaseren over grote riddermachten en veldslagen. Kies tussen King Arthur of Lord Neka.

Beleef fantastische avonturen met de Arty Toys collectie van Djeco. Een type speelgoed geïnspireerd door de artistieke artoys trend en gecreëerd door hedendaagse designers. Vanaf 4 jaar. Inhoud: paard, actiefiguur met zwaard en schild.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
413651
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie arty toys by Djeco
Inspiratie en stories