doudou Babipouce Zeste d'amour

Babipouce knuffelpop 'Zeste d'amour'

Staat: Nieuw product

Corolle

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

33,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor de allerkleinsten, biedt de 'babicorolle' collectie super zachte, lichte knuffelpopjes. Ideaal voor kleine handjes die willen knuffelen!
De Babipouce knuffelpop kan perfect dienen als baby's eerste knuffel vanaf de geboorte. Het zomers kleedje wordt bedekt met fris fruit en het popje draagt een licht geel mutsje. Lengte: 28 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :CJC22