baby bronto nachtlampje

baby bronto nachtlampje

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ40380

Little Lovely lampjes (31)

Rawr means I love you! En wij houden ook van deze baby brontosaurus.

12,95 €

Add to my wishlist

Met zijn zachte pastelkleuren ziet dit kleine bronto LED lampje er misschien lief uit, maar hij kan ook flink brullen. Hij ziet er heel stoer uit op het nachtkastje van je kleintje, en verjaagt met zijn zachte gloed alle enge monsters voor het slapengaan.

Het bronto lampje heeft ook een timer, die het licht dooft na 15 minuten, zo bespaar je op de batterijen terwijl je kindje in dromenland is. Het nachtlampje werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd) en brandt ongeveer 20 uur.

Lovely tip: verzamel ook de andere dino vrienden en maak je collectie helemaal compleet met de dino poster en het dino kussen. Roarrr.

materiaal: BPA-, lood- en ftalaatvrij PVC

afmetingen: 8.7 x 12.5 x 12.5 cm.


Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
121490.14
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LLBRGR32

Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en thema's