Babypopje Louise

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL105

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (24)

Een schattig popje voor mini-me's ! Doe zoals mama en vertroetel je favoriete popje. Geef haar een flesje, doe haar kleertjes uit of ververs haar luier. Zodra het tijd is om te gaan slapen, leg je haar in haar lekker zachte wiegje. Vergeet haar slaapknuffel Louise  de eenhoorn niet!

39,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86741

TypePoppen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 9 maanden

Wist je dat het draagmandje omkeerbaar is? Kleurtje beu? Draai het om en je hebt een gestipt mandje! Het flesje en het mondje hebben een klein magneetje zodat voeden een stuk eenvoudiger is.

Afmetingen: 27 x 19 x 20 cm

Materiaal: katoen & polyester

Wasinstructies: Machine wasbaar op 30°C - delicate cyclus 

Leeftijd: +9m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2030190.53
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories