Badzeep Pasqualino voor baby's 500ml

Staat: Nieuw product

Linea MammaBaby

MCH059

Pasqualino - the little fish

Deze kleine vis maakt je baby blij tijdens het baden met Bagno Baby !

Bagno Baby is een specifieke reiniger voor de meest gevoelige soorten huid. De formule van deze badzeep is gebaseerd op de delicate actieve stoffen en natuurlijke glycerine-extracten van kardemom en olijfbladeren, afkomstig van biologische landbouw.

Kardemom heeft een opwekkend effect en maakt de huid van de baby fluweelzacht. Dankzij de hoge oplosbaarheid in water herstelt en beschermt het de huid en wordt het gebruikt als een natuurlijke vochtinbrengende crème.

10,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LM16002 ** 11/2022

Het extract van olijfbladeren is een zeer belangrijk actief ingrediënt voor de bescherming van de huid tegen vrije radicalen. Deze verbindingen hebben een hoog vochtinbrengende vermogen en vormen een uitstekende remedie voor de droge huid. In detail: het oliezuur dat in het extract zit, vormt een beschermende film op de huid, waardoor het verlies van water wordt verminderd met als doel de huid van kindjes van nature gezond te houden.

  • extracten van organische landbouw
  • geen SLS (Sodium Lauryl Sulphate)
  • parabenen-vrij
  • geen kleurstoffen
  • geen PEG (polyethyleen glycol)
  • getest op chroom, kobalt en nikkel
  • voor de gevoelige huid
  • cruelty-free
  • bedacht en gemaakt in Italië

Inhoud: 500 ml

12 maanden houdbaar na opening

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.5237.50.58
Linea MammaBaby is het nieuwste merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Linea MammaBaby is een geheel nieuwe reeks met reinigings- en cosmetische producten dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen, maar ook perfect voor volwassenen is. Het is een liefdesproject geboren uit de drang om een product van topkwaliteit te maken dat tegelijkertijd harmonieus is voor het milieu en voor families. Het hele assortiment producten is  gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen. Alle producten zijn in een simpele maar aantrekkelijke verpakking gestopt zodat ze meteen herkend worden door kinderen.