bakset voor cakejes op een stokje

Staat: Nieuw product

Birkmann

Cakejes op een stokje? Met deze leuke set kan je snel aan de slag. De set bestaat uit een plaat met 8 siliconen bakvormen, 16 stokjes en een...

21,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Cakejes op een stokje? Met deze leuke set kan je snel aan de slag. De set bestaat uit een plaat met 8 siliconen bakvormen, 16 stokjes en een cakestation om ze mooi te presenteren. De vormpjes komen met enkele simpele maar succesvolle receptjes. Omdat de vormpjes temperaturen verdragen tussen de 240°C en -60°CDe kunnen ze zowel dienen om biscuit-of cakedeeg te bakken als om overheerlijke ijslolly's te maken in de diepvriezer. Maak je keuze uit de coole robots of griezelige monsters. Gouden tip: na het bakken kan je je overheerlijke cakejes extra pimpen met wat glazuur. Succes!

Vaatwasmachine-bestendig. Materiaal: voor levensmiddelen bestemde silicone. Materiaal kleeft niet dus cakejes zijn makkelijk te verwijderen. Je kan de stokjes en het cakestation ook apart bestellen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
301700.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!

product referentie :253063