moules à cuisson et à congélation \'chat\' ou \'chien\'

bakvormpjes uit silicone met katten of honden

Staat: Nieuw product

Birkmann

Helemaal gek op jouw trouwe viervoeter? Of ben je dol op je gezellige kat? Dan ben je al zeker helemaal fan van deze twee platen met siliconen...

21,95 €

14,27 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Helemaal gek op jouw trouwe viervoeter? Of ben je dol op je gezellige kat? Dan ben je al zeker helemaal fan van deze twee platen met siliconen bakvormen in de vorm van honden of katten. De bakplaten komen met een deegschraper en enkele simpele receptjes. De vormpjes kunnen zowel dienen om biscuit-of cakedeeg te bakken als om in te vriezen want ze verdragen temperaturen tussen de 240°C en -60°C. Gouden tip: na het bakken kan je je overheerlijke cakejes extra pimpen met wat glazuur. Succes!

Vaatwasmachine-bestendig. Materiaal: voor levensmiddelen bestemde silicone. Materiaal kleeft niet dus cakejes zijn makkelijk te verwijderen. Inhoud: twee siliconen platen met verschillende bakvormpjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
301700.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!

product referentie :253049