Balancerend Bord

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT090

PlanNatural: klassiek houten speelgoed (23)

Wieg en wiebel erop los met dit stevige balancerende bord van PlanToys.

Of je nu staat of zit, naar voor of achter wiebelt, dit wiebelbord zal altijd een succes zijn bij je energieke kroost! Leuk speelgoed om creativiteit en lichaamscontrole te oefenen en te stimuleren.

69,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5198

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeSchommels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Wiebel en rock dit fantastisch houten bord van PlanToys. Kinderen zullen uren zoet zijn met het ontdekken van de verschillende manieren waarop je met dit leuke speelgoed kan spelen. Je hoeft het hen niet uit te leggen. Of je nu staat of zit, naar voor of achter wiebelt, dit wiebelbord zal altijd inspelen op de fijne motoriek maar ook het evenwicht en de kennis van hun eigen krachten en lichaam. Het handige touw zorgt voor extra stabiliteit maar kan ook perfect verwijderd worden als je kind voldoende stabiliteit gevonden heeft en zelfzekerder wordt. Je kan het bord ook omdraaien en gebruiken als glijbaan of brug voor autootjes en treinen ... kortom de mogelijkheden zijn eindeloos en het plezier ook!

Dit is echt duurzaam speelgoed dat kinderen alleen kunnen ontdekken of samen met vriendjes, broertjes en zusjes hun creativiteit kunnen aanspreken. Met respect voor de natuur gemaakt uit duurzaam rubberhout.

Afmeting: 29,5 x 53,2 x 1,2 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.
Materiaal: rubberhout

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.71
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie PlanNatural: klassiek houten speelgoed
Inspiratie en stories